gardrobaruhaz.huGardróbszekrények, tolóajtós megoldások

Tolóajtós gardrób és gardróbszekrények

Széles választékát kínáljuk azon belső kiegészítőknek, amelyekkel a gardróbszekrényben nagyon praktikusan lehet elhelyezni cipőket, nyakkandőket, és mindenféle ruhaneműt.

Hosszú élettartamú, minőségi gardróbszekrények Üzletünkben megtekintheti és megtapinthatja azokat az anyagokat amelyekből gardróbszekrényét összeállítjuk, döntésében felkészült kollégáink segítenek. Gardróbszekrényeink minőségét a kíváló minőségű alapanyagok és évtizedes tapasztalatunk garantálja, így biztos lehet benne, hogy gardróbja hosszú ideig szolgálja az Ön igényeit. Minden ami gardróbszekrény, gyorsan, pontosan
 • Gardrób

  01 - Tolóajtós gardróbszekrény

  Játék a vonalakkal. Bemutatunk Önnek egy olyan szekrényajtótípust, melynek fő jellemzője a vonalkontrasztokkal való játékosság és a letaglózó színek. Különböző anyagokkal játszottunk, hogy nagyon modern és természetes környezetet idézzünk elő.

 • Gardrób

  02 - Modern gardrób

  Egy olyan ajtó előtt áll, amely szakít minden korábbi hagyománnyal. Az alumínium használata és az innovatív stílus egy olyan szekrényt eredményez, amely a jövő bútorait jellemzi. Kényelmes használata és meglepő formája időtlenné teszi.

 • Gardrób

  03 - Tolóajtós gardrób

  Az új KN 10 sorozat nagy lehetőséget kínál otthona kialakításában. Ez a termék sokoldalú megoldást kínál Önnek méretre szabva.
  Tolóajtó cseresznyefa színű kerettel. Az ajtópanel fa és megosztott matt üveg kombinációja.

 • Gardrób

  04 - Gardrób

  Itt bemutatunk egy fehér beépített szekrényt, kisméretű szobákhoz kitűnő megoldás. Tegyen szert egy világos és tágas helyre!
  Fehér színű keret, mart és vákuumfóliázott vagy festett kivitelű ajtók, a keresztprofil mögött tükörrel.

 • Gardrób

  05 - Kétajtós gardrób

  Kétajtós szekrény bútorlapos betéttel, színazonos kerettel.

 • Gardrób

  06 - Tolóajtós gardróbszekrény

  Tolóajtós szekrény cseresznyefa színű kerettel. Az ajtólap cseresznye, mattüveggel osztva.

 • Gardrób

  07 - Harmonika gardrób

  Csuklós - tolóajtós szekrény, íves fém fogantyúval felszerelve, vízszintes osztás nélküli ajtókkal, cseresznyefa színű kerettel.

 • Gardrób

  08 - Csuklós gardrób

  Nyolcajtós szekrény, melyben különlegesen kiemelkednek a függönyök az ajtókon. A szekrénybelső praktikus elrendezését az Ön igénye szerint készítjük.
  Csuklós és tolóajtós szekrény, cseresznyefa keret, cseresznyefa ajtópanelüveggel kombinálva.

 • Gardrób

  09 - Gardróbszekrény

  Ennek a szekrénynek az alapvető jellemzője a nyitott és zárt részek kombinációja. Válassza a legújabb szekrényeinket, melyek azegyenes és tiszta vonalak egyszerűségével rendelkeznek.
  A keretek bükkszínűek, azajtólap bézs panel és mattüveg kombinációja.

 • Gardrób

  10 - Háromajtós gardróbszekrény

  Alapvetően kifogástalan megjelenést kölcsönöz a háromajtós szekrény ajtófrontja, mely zsalugáteres megoldású. Színválaszték: cseresznye, bükk, tölgy, fenyő, mahagóni, fehér. Ez a szekrény stílusánál fogva bármilyen helyiségbe tágas és nyugodt érzést varázsol.
  EC-10 fautánzatú keret, fautánzatú zsalugáterrel.

 • Gardrób

  11 - Japán stílusú gardrób

  Ez a szekrény a mértékletes és újító vonalainál több dísszel nem rendelkezik. Nélkülözhetetlenné teszi magát azokban az otthonokban, ahol a minimális díszítés és a jó ízlés a bútorok bölcs választásával párosul. Minőség és fantázia.
  Japán stílusú ajtómegoldás. Tölgyfa színű keret, osztott tölgyfa színű ajtópanellel.

 • Gardrób

  12 - Mahagóni gardrób

  A beépített szekrények külsején kívül fontos, hogy a leghatékonyabb és legjobb minoségű ajtóvasalási rendszereket alkalmazzuk. Az alumínium alapanyagú vasalatokat színfurnérozott vagy laminált bevonattal, és festett vagy szinterezett formában kínáljuk. A választás az Öné.
  Tolóajtós szekrény, mahagóni színű kerettel és mahagóni színű ajtópanellel.

 • Gardrób

  13 - Hófehér gardróbszekrény

  Letisztult, sallangmentes kialakítású fehér gardróbszekrény az egyszerűség híveinek. Fehér keretes és fehér ajtópaneles tolóajtós szekrény

 • Gardrób

  14 - Üveges gardrób

  Szeretne egy kicsit belelátni a szekrénybe? Üveges gardróbszekrényünkkel ezt megteheti! Tolóajtós szekrény bükkfa színű kerettel és mattüveg panellel.

 • Gardrób

  15 - Modern gardróbszekrény

  Bízva abban, hogy megtisztel bennünket bizalmával, mindent megteszünk azért, hogy minden lakásból egy egyedi és barátságos otthont varázsoljunk.
  Tolóajtós szekrény, fekete színű kerettel, cseresznyefa színű panellel.

 • Gardrób

  16 - Tükrös gardrób

  Kicsi a tér? Szeretné ha nagyobbnak tűnne a szoba, az ideális megoldás ez a tükrös gardróbszekrény! Ezüst tükrös, fehér keretes szekrény.

 • Gardrób

  17 - Gardrób

  A új EC-10 sorozat alapvető jellemzője a jó ízlés tökéletes harmóniája. Megterveztük minden modellünket az Ön választásának megkönnyítésére.
  Cseresznyefa színű keret, cseresznye ajtópanellel.

 • Gardrób

  18 - Elegáns gardrób

  Egy igazán exkluzív gardróbszekrényt mutatunk be: bükk színű szekrény, aranykeretes tükörrel.

 • Gardrób

  19 - Fenyő gardrób

  Önnek hoztuk létre a legjobb minőségű termékeket, hogy gondoskodjunk a legutolsó részletekről is.
  Ez tükröződik ebben a tágas és hosszú élettartamú kétajtós szekrényben is. Minden kis zugra egy nagy ötletet ajánlunk Önnek, ezzel megoldást kínálva a manapság gyakori helyszűkének. Fenyőkeretes, fenyőpaneles tolóajtós szekrény.

 • Gardrób

  20 - Függönyös gardróbszekrény

  Tölgykeretes, víztiszta üvegpaneles tolóajtós szekrény. A tolóajtók függönnyel vannak ellátva. Az üveg biztonsági fóliával kasírozott.

 • Gardrób

  21 - Klasszikus gardrób

  Kollekciónkon belül klasszikusnak számító bútordarab. A fa melegsége és tisztasága olyan szekrényt eredményez, amely természetességgel illeszkedik bármilyen környezethez. Bármilyen stílust kedvel, ebben a típusban megtalálja az elegáns szépségű és messzemenően funkcionális darabot.

Az alábbi tolóajtós gardróbszekrény variációk csak ízelítő kínálatunkból, természetesen az Ön gardróbszekrényét személyes megbeszélésünk alkalmával, az Ön igényei alapján fogjuk összeállítani.
A megrendeléstől számított ötödik héten már használhatja új, egyedi gardróbszekrényét amelyet az Ön által kiválasztott belső kiegészítőkkel szerelünk fel. Cipő- vagy nyakkendőtartók, polcok vagy akasztós rudak, praktikus tároló rekeszek. Nálunk olyan gardróbszekrénye lehet, amely pontosan az Ön egyedi igényeit szolgálja.

Kérjen ajánlatot!


Gardróbszekrényről álmodik?

Évtizedes tapasztalatainkkal megvalósítjuk gardróbszekrényről szőtt álmait, legyen kicsi vagy nagy, toló- vagy harmonikaajtós. Igényének megfelelően készítjük el gardróbszekrényét, polcokkal, akasztós tartókkal, cipőtartókkal szereljük fel.

Hosszú élettartamú, minőségi gardróbszekrények

Gardróbszekrényeink minőségét a kíváló minőségű alapanyagok és évtizedes tapasztalatunk garantálja, így biztos lehet benne, hogy gardróbja hosszú ideig szolgálja az Ön igényeit.

Teljes bútorkínálatunk

Cégünk nem csak gardróbok készítésével foglalkozik, hanem bármilyen bútort elkészítünk Önnek. Teljes kínálatunkat a maxusbutor.hu oldal találja.

Az általunk készített konyhabútorokat a csepelikonyhabutor.hu oldalon ismerheti meg.