gardrobaruhaz.huGardróbszekrények, tolóajtós megoldások

Magunkról

A Csepeli Kft. 1996-ban kétszáz éves újpesti asztalos dinasztia hagyományait élesztette újjá Dunaföldváron. Célunk: fából és fapótló anyagokból, olyan igényes belsőépítészeti terek kialakítása, melyek az otthon melegét sugározzák, illetve kellemes környezetet teremtenek magunk körül.

Az évtizedes hagyományoknak köszönhetően képesek vagyunk minden egyedi igényt kielégíteni. Mindehhez a hátteret a jól felkészült és felszerelt manufaktúránk biztosítja. A tradíciók tisztelete nem zárja ki a korszerű technológia alkalmazását. Számítógépes tervezésünk lehetővé teszi, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő megoldást válassza. Ebben a döntésében segíti a kollégáink szakértelme.

A Csepeli Kft. alapítása óta dinamikus fejlődésen megy keresztül, mint azt konyhabútor és gardróbszekrény referenciáink is bizonyítják. Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe és győződjön meg személyesen munkáink minőségéről!

Munkánk minősége a garancia!

Kérjen ajánlatot!


Gardróbszekrényről álmodik?

Évtizedes tapasztalatainkkal megvalósítjuk gardróbszekrényről szőtt álmait, legyen kicsi vagy nagy, toló- vagy harmonikaajtós. Igényének megfelelően készítjük el gardróbszekrényét, polcokkal, akasztós tartókkal, cipőtartókkal szereljük fel.

Hosszú élettartamú, minőségi gardróbszekrények

Gardróbszekrényeink minőségét a kíváló minőségű alapanyagok és évtizedes tapasztalatunk garantálja, így biztos lehet benne, hogy gardróbja hosszú ideig szolgálja az Ön igényeit.

Teljes bútorkínálatunk

Cégünk nem csak gardróbok készítésével foglalkozik, hanem bármilyen bútort elkészítünk Önnek. Teljes kínálatunkat a maxusbutor.hu oldal találja.

Az általunk készített konyhabútorokat a csepelikonyhabutor.hu oldalon ismerheti meg.